Baseline: Plug and Play

Snelle en kosten efficiënte implementatie met voor geconfigureerde modules. Alleen training en kleine aanpassingen nodig.

Custom made: Volledig maatpak

Rsam kan volledig worden aangepast conform de requirements. Zelfs het volledig ontwikkelen van een eigen module behoort tot de mogelijkheden.

Inflexibel en niet toepasbaar? Nee, een implementatie bestaat training om zelf  aanpassingen door te voeren. In Control aanpakken zijn in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Inmiddels is er sprake van beproefde methodieken met bijbehorende governance procedures en dashboards. In Rsam Baseline templates zijn deze beproefde methodieken (inclusief standaarden) volledig geconfigureerd. Deze zijn op alle punten volledig aanpasbaar.

 

 

Duur en complex? Nee, Rsam custom made aanpassingen vergen nog steeds geen programmeer werkzaamheden. Alle aanpassingen te maken middels de configuratie interface. Wij trainen admins om veel van de aanpassingen zelf door te voeren. Heeft u niet de tijd of middelen, dan verzorgen wij het volledige traject met onze beproefde aanpak.