Rsam Internal Audit: Volledige integratie met uw GRC raamwerk. Agile Auditing.

Maak gebruik van alle risico’s en controls, policies, standaarden en gemelde incidenten. Direct beschikbaar voor bijvoorbeeld themathische audits.

Audit Management binnen Rsam is van een compleet andere dimensie dan de conventionele en losstaande audit pakketten. De kracht van integratie met uw eerste en tweede lijn is ongekend. Thematische audits opzetten en uitvoeren waarin u direct inzicht heeft in de gerelateerde wet- en regelgeving, risico’s en controls, gemelde incidenten en nog veel meer data. Management Letterpunten worden integraal beheerst met alle GRC overzichten en middels taken en reviewprocessen eenvoudig uitgezet en gemonitord.

Demo aanvragen

Rsam garandeert compliancy aan de IIA standards

Door te werken met Rsam voldoet uw auditfunctie per direct voor een groot gedeelte aan de IIA IPPF Standards. Zo wordt de vereiste  meerdere review momenten ondersteund met een workflow, audit trail en archivering. De overige normen over de audit en auditfunctie algemeen hebben een logische plek gekregen in Rsam. Hiermee is compliance aan de IIA IPPF Standards gewaarborgd.

Volledige integratie met alle GRC modules

De kracht van integratie met de eerste en tweede lijn in uw organisatie is ongekend. Thematische audits opzetten en uitvoeren waarin u direct inzicht heeft in de gerelateerde wet- en regelgeving, risico’s en controls, policies en standaarden, gemelde incidenten en nog veel meer data. Middels het push en pull mechanisme is al deze data per direct beschikbaar voor uw audit(dossier). 

Volledig op maat actie management systeem

De verbeteracties uit Internal Audit rapportages worden niet alleen geregistreerd en opgevolgd met Rsam, de verbeteracties maken een integraal onderdeel uit van de GRC governance processen en dashboards. De activiteiten worden middels workflow toegewezen aan de eerste en tweede lijn. Na het afronden van de mitigerende activiteiten wordt automatisch een review of zelfs een follow-up proces voor Internal Audit opgestart. Zo komt er een einde aan de vele systemen waarin diverse verbeteractiviteiten worden vastgelegd.

Zeer uitgebreide dashboarding en reporting mogelijkheden

Aansturing en opvolging vergt de juiste informatie op het juiste moment. Standaard levert Rsam een aantal dashboards die bestaan uit de belangrijkste informatie. Het volgen van de voortgang van het mitigeren van audit findings en risico’s is zeer eenvoudig via standaard dashboards, die aangeven in welke fase een verbeteractie zich bevindt.