Low-resource risk control. High-
performance risk management
.

Security Operations Solutions

Structureer chaos tot begrijpelijke en bruikbare informatie. Uw organisatie wordt waarschijnlijk bedolven onder een lawine van gegevens uit uiteenlopende bronnen, wat leidt tot besluiteloosheid en trage reacties. Ons beveiligingsplatform biedt een geconsolideerde weergave van wat er gebeurt, automatiseert workflows en geeft context aan beveiligingsincidenten. U reageert daarmee snel en accuraat.

Security Incident Response

Incidenten loeren om de hoek door een gebrek aan automatisatie, slechte communicatie en verzuilde processen. Rsam’s Security Incident Response Platform (SIRP) zal de vinger op de zere plek leggen van uw incidenten landschap. Als een incident optreedt, vereenvoudigt en vergemakkelijkt ‘Rsam Incident Management’ de workflow en resolutie. Onze dynamische workflow kan elk bestaand incidentbeheerproces namaken en u kunt het gemakkelijk aanpassen tijdens dat uw proces zich ontwikkelt. Integreer het SIRP platform met uw SIEM en bestaande beveiligings tools voor een compleet overzicht. Verder kan onze geautomatiseerde motor meteen calls uitvoeren in andere applicaties om zeker te zijn van de snelste response tijd.

Vulnerability Management

U vertrouwt op een groot aantal scan-instrumenten om kwetsbaarheden in netwerken, applicaties, databases, broncode en andere gebieden te identificeren. Rsam stelt u in staat deze gegevens te consolideren om risicobeoordeling, prioritering, sanering en compliance te vereenvoudigen. Rsam consolideert de uiteenlopende informatie en relaties om intelligente en geautomatiseerde keuzes mogelijk te maken. We verwerken informatie door, op risico gebaseerde, workflows te gebruiken – taken toe te wijzen, notificaties te verzenden en escalatie niveaus op passende tijdstippen te creëren. Saneringen kunnen geprioriteerd worden op basis van hoe het beveiligingsniveau opbokst tegen de relevante risicodata, zoals asset criticality en third-party intelligence. Dit kan zelfs geautomatiseerd worden via third-party API calls.

“We are proactively evaluating risks, putting action plans into place.”

– Greg Allen, Senior Security Architect at CNA Insurance

Demo Aanvragen