Volledige beheersing van de ketenrisico’s met Rsam.

Verkrijg controle over risico’s van derden met Rsam.

Alles wat u nodig heeft voor een solide, betrouwbare leveranciers- en klantenrisico-analyse en management. Intuïtieve workflows begeleiden u door categorisatie en beoordeling van uw klanten en leveranciers. Geautomatiseerde identificatie van risico’s, mitigerende acties en heldere rapportages.

Demo aanvragen

“Over het geheele plaatje is onze ervaring met Rsam voorbeeldig. Zij zijn zeer gevorderd in het inzicht van hun industrie en hoe hun product het interne proces kan ondersteunen, aandrijven en verbeteren. ”

– Hoofd Beveiliging officier, Onderwijsindustrie

Vendor Risk Management

U bent afhankelijk van leveranciers om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Maar zelfs het meest vertrouwde partnerschap stelt u bloot aan risico’s. Rsam automatiseert de gehele levenscyclus van het risicomanagement van leveranciers, waardoor u een stap voor elke fase blijft: Van onboarding en risico assessment, tot sanering, prestatiebewaking en doorlopende evaluatie.

Gebruik Rsam’s unieke relational-data model om alle risicomanagementgegevens centraal op te nemen en te organiseren voor een 360-graden leveranciersweergave. Identificeer geautomatiseerd de risico- en compliance-controles en tekortkomingen van uw leveranciers. Rsam automatiseert het uitzetten en ontvangen van vragenlijsten voor uw leveranciers mbt tot risico en compliance gebieden. Deze worden vervolgens geheel geautomatiseerd gescand op kwetsbaarheden. Hier kunt dan gepaste acties op ondernemen.

Security Operations Oplossingen

Vulnerability Management en Security Incident Response modules bevrijden u van de zorgen over “wat hebben we gemist tav informatiebeveiliging?”. Creëer workflows en actieplannen binnen een paar click. Het volledige GPDR process wordt middels verschillende modules ondersteund. Van vragenlijsten, mitigerende acties, GPDR campagnes, incidentmeldingen.

Leverancier Risico Oplossingen

Iedere leverancier brengt een andere set aan risico’s met zich mee. Rsam stuurt op basis van een eerste leverancier assessment een aangepast normenkader. Deze kan dan nog verder door uw leveranciers manager verder op maat gemaakt worden. Hiermee voorkomt u veel frustratie bij de leveranciers en onnodig veel werk aan uw kant.

Rsam controleert geheel geautomatiseerd de aangeleverde antwoorden tegen uw interne normen. Afwijken worden in een afwijkingenregister weergegeven waarop u weer de juiste mitigerende acties kan uitzetten.

Een GRC Platform dat volgens uw regels speelt.

Het raamwerk vormt de basis voor Enterprise Risk Management wat gebruikers zelf kunnen beheren. Rsam’s functierijke modules zorgen voor een doordachte, gefaseerde aanpak van de implementatie. Intuïtieve templates zorgen voor een snelle implementatie, zelfs bij grotere uitdagingen. Het is buitengewoon, u kunt binnen 30 dagen aan de slag.

“Wij hebben volledig zicht op de risico’s in de keten. Met analyse op maat vragen wij alleen dat wat relevant is aan onze leveranciers”

– CPO, Rsam gebruiker –

Demo Aanvragen